Power Mystics

A Mindful Organisation for you!

MINDFUL LIVING | THE POWER IS YOURS!

Profiel Viola

Waarom ben ik Power Mystics mindful coach en DJ?

Naast het maken van video’s met antwoorden op levensvragen die onder andere te zien zijn op het  youtube kanaal van Power Mystics zal ik hiermee mijzelf in persoonlijkheid en werk voorstellen.

Als PM Coach of DJ voor Mindful lifestyle mag ik mijn passie, interactief en autodidact leren, uitleven.
Omdat ik vanuit mijn natuur mindful leef breng ik dit graag over.

Mindfulness toepassen is ruimte toelaten bij actie’s waar je innerlijk niet helemaal tevreden over bent (dat is een stukje frustratie waar je dan in komt). Vanuit je hart kun je het niet helemaal voelen. Je snapt achteraf niet waarom je hier in (mee) bent gegaan en lijkt het niet te kunnen veranderen. Mindfulness werkt als zuurstof activatie voor de hersenen. Dit heeft tot resultaat een gezondere mindset.

Waar ik rekening mee houd als mindful coach

Controleren of de opstelling aansluit door mij te focussen op de persoonlijke doelen. Niet het functioneren zelf. 

Wat ook een taak van mij is om communicatie uit te dagen achter de schermen en dus ook verschillende communicatiestijlen met elkaar te helpen integreren. Het ligt er immers aan hoe men de omgeving begrijpt en zichzelf kent.

Het team van Power Mystics en het ambassadeurschap

Ik doe dit niet alleen.
 Van deze “ambassadeurs” is mijn partner Johan een belangrijk persoon en vormen we samen de basis van Power Mystics. 
Hij maakt de video’s en is de vraagsteller hierin, maakt en beheert de website en zet samen met mij  projecten  op. Andere taken zijn  marketing en het faciliteren van alles omtrent techniek. 

Ambassadeurschap
Buiten ons twee hebben we onze “Ambassdeurs” en daar zijn we trots op. Ze dragen het gedachtengoed van Power Mystics uit het mindful leven uit.  We werken graag met ze samen in allerlei soorten projecten.
Ook ambassdeur worden? neem contact met ons op!

Wat is Powermystics in concept

in vergelijking met de huidige standaard in de maatschappij:
‘Deze vorm van werken met intelligentie is het nieuwe IQ volgens de wetenschappelijke artikelen’
‘het laat zien dat autodidact leren en interactief handelen binnen ieders bereik ligt en dat het zowel mentaal- als fysiek gezonder/vitaler/creatiever maakt’

Interesse in Mindful Coaching?

Als je aan de hand van de video’s met levensvragen en/of deze site een gesprek wil omdat je persoonlijk meer mindful wil leven met Power Mystics, mail mij dan.Vul het formulier in op de contactpagina of stuur een mail naar
contact@powermystics.nl