Power Mystics

Achtergrond en ontstaan PM Vibes

Dj Miss Vi - (Viola) achtergrond als medium

Ieder mens is een kind van de kosmos, van het heelal. Je komt op aarde om te leren en bij te dragen. Ieder heeft hierin zijn eigen weg. Het eigen pad. Bij je geboorte krijg je een naam van je ouders. Door Viola’s heldervoelendheid kan ze door middel van je naam contact maken met je basis, je ziel. Via een team van gidsen. (Werkend via je innerlijk kompas die transcendent verbonden is met je wil.)

Door dat zij je pad kan voelen kan ze je doel op aarde, je richting en je uitdagingen voor je blootleggen. Ze begrijpt je planning en je prioriteiten, en kan daardoor, helpen je communicatie (je bedoeling) te verbeteren van mens tot mens. Haar aandacht is gefocust. Rechtstreeks zijn van ziel tot ziel helpt samenwerking en teamwerk tot stand komen vanwege gezamenlijke hogere doelen en visie. Je bent dan hoog geschoold via je intuïtie die zich in lijn stelt met je instinct en intellect. Je invulling is correct en vanzelfgaand/moeiteloos. Het behoeft geen schoolse theorie.

In het dagelijks leven voert viola geen mediumpraktijk, omdat het zijn van medium met paragnostische kennis, haar innerlijk kompas in aansluiting met het gidsenteam heeft gevormd tot DJ, met het doel het te gaan overbrengen via muziek dat licht verspreidt. Als DJ Miss VI. Transcendent met Vibes in beats! Het is een uitnodiging tot connectie. Eerst met jouw unieke gevoel/kennis van jouw beweging (bewustwording) en daarna in je gevoel/understanding met anderen. Samen verhogen we de energie die we meebrengen naar onze omgeving.

 Certificaten/diploma's

Regulier: Pedagogisch medewerker, hbo algemene en ontwikkelingspsychologie, gedragsbeinvloeding.
Intuitief: master integrity, didactiek medium,  spiritueel enneagram.

Op afstand

Alhoewel ze geen mediumpraktijk voert, heeft viola wel een methode die jou thuis in mindful verbinding houd.
Aangezien het in ieders dagelijks leven lastig blijkt om in de West-Europese “denk maatschappij” voldoende relaxed te zijn, waardoor we tekort komen naar onszelf en onze omgeving waardoor er welvaartsziekten ontstaan.
Dit komt omdat het lijkt alsof we niet hoeven te overleven, maar toch onveilig/onzeker/onstabiel blijken.
Persoonlijke groei wordt daartoe een secundair plan, terwijl het prioriteitswaarde nr 1 is, als het om onze algehele gezondheid gaat. Vanuit zelfzorg kunnen we de rest ook aan. Daardoor blijven we in het kind van de kosmos geloven, dus in onszelf, die tevens onze innerlijke kracht vertegenwoordigt NU.

De persoonlijke en zakelijke (dans- en gespreks) partner is daarbij de uiterlijke verschijning van kracht.

Video's over relaxed en in vrijheid leven

Op ons  Youtube kanaal breng ik regelmatig video’s uit waarin onder andere levensvragen over mindful leven worden beantwoord.
 De video’s zijn gratis te bekijken en geven vaak mooie inspiratie.
Heb je zelf een vraag?
Neem dan contact op en ik zal  je vraag graag beantwoorden.


Methode (met middelen en aanbevelingen)

Door de hoeveelheid aandacht voor de mindful levensstijl, geven we hierbij de boven omschreven methode vrij. 
Preventieve maatregelen zijn gebaseerd op een hormonale balans en daarmee bioritme. Het kan dus zijn dat lichttherapie met of zonder vegan D2 supplement tot verbetering leidt bij een aantal gerelateerde klachten. 

Voor mindful leven is discipline nodig op helder denk gedrag voor richting en doelbewustheid. Jij bent het begin van je stappen en het doel van je stappen. Mindful ontwikkel jij datgene waar jij uniek in bent. Het kan dus zijn dat je ons discipline plan voor bewustwording/realisatie (real maken/praktisch) in het dagelijks leven nodig hebt hierbij. Ook dit plan leidt tot verbetering bij een aantal gerelateerde klachten. Hier kan een trilplaat stukje uitkomst bieden

Als je wilt dat ik mee kijk bij wat jij nu nodig hebt en hoe specifiek jij het in gebruik kan nemen en hoe lang, en/of als je wilt dat ik mee kijk als hier problemen bij ontstaan (je merkt dat je weet dat het gezond is, maar het actief er naar handelen blijft uit of je ervaart iets tijdens de discipline opdracht wat je niet kan thuisbrengen), dan kun je dat via ons contact formulier aangeven.

  Dj MAFTOV (Johan)

  “MAFTOV” is een veelzijdige muzikant die zich met diverse projecten bezig houdt, een breed geïnteresseerde duizendpoot.
   Dit slaat op de ruime ervaring die hij heeft en de nog actieve projecten waar hij mee bezig is. Al vanaf jonge leeftijd (6/7 jaar) kroop hij achter de drumkit en begon hij op zijn 15e in diverse bands te spelen, waarbij hij zich ontwikkelde tot een strakke en technisch vaardige allround drummer.
  Naast zijn eigen pop/rock formatie is hij veel gevraagd voor projecten, zoals bij de Amerikaanse bluesgitarist Brad Wilson en de progressieve metalband Shadow Matter. Daarnaast maakt hij onder de naam MAFTOV eigen tracks die niet meteen in een vastomlijnde stijl te vangen zijn. Ze zijn dansbaar en progressief. Als producer maakt hij ook tracks met onder andere zangeres Marijne. Veel van dit werk is te beluisteren op streamingdiensten zoals Spotify en Apple Music. Als DJ draait Johan al jarenlang mee in de entertainment branche en heeft hij op de meest uiteenlopende feesten gedraaid.

   Bij PowerMystic Vibes, draait hij samen met zijn partner Viola (Miss Vi)  afwisselend trance/techno/transcendent tracks uit alle werelddelen, vaak inclusief eigen tracks. Door zijn opleiding als geluidstechnicus is Johan ook altijd bezig met het mixen in de studio of het verzorgen van live geluid voor andere acts.”
  Links:

  www.maftov.com
  www.johanvandenb.com
  www.marijnemusic.com

  MAFTOV LOGO

  Johan is, binnen mindful kaders, in staat jou te helpen je schaduwkanten te integreren waardoor je concreet je kwaliteit op de markt zet. Dit omvat marketing, website en audio/video. Invulling doe je natuurlijkerwijs zelf. Het proces wordt door mindful kaders begeleid. Zo wordt het stokje doorgegeven.

  Missie en Visie

  PowerMystics Vibes is een onconventionele progressieve show met visie en missie. Verbonden aan een eenvoudige maar evolutionaire methode. PowerMystics is van mening dat ieder een vrije wil heeft en kan inzetten via het mindful leven, waardoor we met zijn allen kunnen samendansen in een door ons neergezette vernieuwde maatschappij.